ДУ РА АК!!!

СЕ ЕР ДЪ ЦЕ!!!...

   -  Просто ... Насос!!!... -

   -  Врачи говорят ... нам   так...

НО ОО!!!...  СЕ ЕР ДЪ ЦЕ!!!...

   -  БО ОО ГО ОМ - ДА НО ОО!!!... -

СЪПА СА АЙ!!!...                (СО ОС =  SO OS)

   -  НА ЧА Аа ЛА - ВЪ - СЕ БЕ Ее!!!...                (НА Аа)

   -  ДУ РА АК!!!... -

      АК

      P.S

      КА - ДУША - НАЧА АЛ(А)  КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРА АТ(К)

      АК - КО ОР НИ  ДУШИ(КА)  ТА АМ

      РА -  СЪВЕ ЕТ

      ДУ -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ ЕНЬ ИЕ(У)  КЪ  ДО МУ(Д)

      ША -  СИЛА  ДУХА

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)


Рецензии