К ча хандони

(Хал; о;ангида)

Менга бир ёр керак, якка, ягона,
Кўча зиндонию, уйнинг хандони.
Куйдириб ;ўярган, айтганди онам,
Уйнинг зиндони-ю, кўча хандони.

Э;тиёт бўлди дерди, бўлма парвона,
Кўча хандонига, уй зиндонига.
;уло; солмагандим, юрибман ёна,
Кўча хандонидан, уй зиндонидан.

Одамнинг оласи ичида, болам,
Уйнинг хандони бор, кўча зиндони.
Деса ишонмабман, бў;зимда нолам,
Уй зиндони-ю, кўча хандонидан.

Менга бир ёр керак, якка, ягона,
Кўча зиндони-ю, уйнинг хандони.
Куйдириб ;ўяркан, айтганди онам,
Уйнинг зиндони-ю, кўча хандони.

Кетсанг, кет, кетавер, уйнинг зиндони,
Менга керак битта уйнинг хандони.
Кетсанг, кет, кетавер, кўча хандони,
Менга керак битта , кўча зиндони.


Рецензии