Одна струна

Одна струна…
Одна висока нота…
Портал…
Горить свіча…
Завершення… Дорога…
Хорал…

Одна Душа…
Крізь межі просторові
Молитв…
Чиясь сльоза
У глибині бездонній…
Політ…

Одне життя…
Немислиме сплітання
Подій…
Чудова гра
У зустрічі й прощання
Земні…

Одна Любов
Крізь множину відтінків…
Творець…
Живе єство,
Як нескінченність сили
Небес…

13.03.2018


Рецензии