Дов ра

Я безмежно довіряю
Свому любому, однак
Часом все ж перевіряю,
Як сумує холостяк.

Бо в майбутньої дружини,
Статус вельми ненадійний,
Це - як вірити, що взимку,
Буде сонячно постійно.

Тож - загострюю увагу,
І обстежую дрібниці,
Де сліди мякеньких лапок
Не зачистили дівиці.

Відпрацьовую методу
Несподіваного вриву,
Коли мій коханий вдома,
Та замовчує зрадливо.

Зявлюсь, як він занедужа,
Наче сніг посеред літа,
З перевіркою зі служби
Що не може потерпіти.

Тож довіра - в нас взаємна,
І оголена відкритість.
Лиш тому, що у взаєминах
Важливішою є пильність.


Рецензии