Stii...

Stii, am fost in rai, departe
Unde nourii in cer
Fug si plang de-un dor de moarte
Printr-un cantec "leru-i-ler"

Stii, acolo ingeri zboara
Pe un curcubeu color
Zarea viselor dispare
Pasarile canta-n cor

Stii, eu stiu de visul tainic
Stiu de dragoste, de dor
Doar ascult poemul falnic
Si adorm usor-usor

Stii, vom fi aproape-n vise
Vom canta duet an zori
Seara stelele-s atinse
Noaptea luna-mi da fiori

Stii, de ce nu-mi esti aproape
Ma intreb eu zi de zi
Cate-o lacrima apare
Noaptea, cand num-as trezi.


Рецензии