Рецензiя 20

Надихнув цей чудовий вірш:
http://www.stihi.ru/2016/10/04/10438



Пробігають роки без зупинки,
Я за ними як міг поспішав,
Не встигав і вмовляв, хоч хвилинку...
Подих смерті ж бо чує душа.

Перед Словом Христа зупинився,
І подумав для чого літа,
Принесли що в життєві обійстя,
І яка у їх плину мета?

І побачив, як в Бога зневіра?
Крає сповнені смутку серця,
Опинились що в пазурах звіра,
І у пеклі займають місця.

В метушні, промайнуть коло щастя,
/"Не помітять у вирі суєт"/,
І пітьми все міцніше лещата,
І безодні в очах силует...

Пробігають роки без зупинки,
Схаменись, Бог дає тобі час,
Озирнись навкруги, хоч хвилинку,
Доки промінь спасіння не згас....


Рецензии