Гiмн мiсту - Лиман

            
Ти взяв початок з поїздів тривожних,
Коли проклали першу колію,
І об’єднались люди всенародно
В одну єдину, і міцну сім’ю.

               Приспів:

        Ой, Лимане чарівний,
        В путь тобі – кораблю,
        Огорни ти, в обійми
        Всю родину свою.
        Щоб повсюди співали
        І старі і малі,
        Щоб всього доставало
        На сімейнім столі.
 
 В святому народився ти сузір’ї, -
Донець-ріка, озера і поля,
Ліси і Лавра в славнім Святогір’ї,
Все це навкруг – Донецькая земля!

           Приспів:   

Ти, Лиман, як прикраса
І лісів і гаїв,
Ти - перлина Донбасу,
І надбання батьків.
Краса рідного краю,
Кличе нас до звитяг,
Хай же юність співає,
І будує життя!

Гвардійська площа – символ Перемоги,
Каштанів  цвіт  пливе неначе дим.
І в небесах продовжував дорогу,
Це космонавт, твій син, герой – Кизим!

                Приспів:
       
Ой, Лимане чарівний,
В путь тобі – кораблю,
Огорни ти в обійми
Всю родину свою.
У віках будь же, славний,
І прекрасний наш край,
Розквітай вседержавно,
Як калиновий гай!

      10. 03. 2018р.
               


Рецензии