Про слова

Лише декілька слів достатньо людині,
Аби їй знову хотілося жити,
Й творити добро  навкруги.

Та не багато потрібно для того,
Аби її життя вщент зруйнувати,
І їй захотілося здохнути.

Адже сила лише декількох слів,
Здатна врятувати людині – життя,
Чи навпаки – скалічити до самої смерті.

Слова є надзвичайною зброєю.
І кожен їх використовує:
Аби допомогати іншим, чи калічити.

Треба обережніше бути з ними,
Аби не завдати болю своїм рідним,
Адже вони б’ють сильніше, ніж фізичні рани.

Але на жаль, мало людей це розуміє,
І майже не думаючи – кажуть усе,
Що тільки в голову прийде.

Через це – багато непорозумінь,
Скандалів, болі й страждань,
Зміг відчути – кожен із нас.

Саме тому, обережніше зі словами!
Адже, невідомо, чи стануть саме вони,
Останніми, у вашому житті.


Рецензии