Ковток за ковтком

Ковток за ковтком я вдихатиму
музику флейти.
Мене обійматиме хвиля блажена,
на рейді.
 
І дихання рівне покине вже
збудженне серце. 
Чекатиму, любий, наближення
нашого скерцо.

Блукаю сьогодні сама в
паперовому світі.
Жіночі рядки за рядками –
ілюзії  миті.
Чекаю, що в слухавці твій
баритон залунає.
По колу бажанню ходити
вже сенсу немає.

Чекаю дощу пелюсткового
з квітів на ганок.
Чекаю солодкий цілунок,
і каву на ранок.
Терпкий у Парижі ковток божоле
нам на вечір.
Чекаю, як зможу поплакати
в мужнії плечі.

Чекаю на танок – в очах
потонути, обіймах.
Чекаю – на флейті, як гратимеш ти,
місяць зійде.
І я дочекаюся нашого дня,
божевільна.
Ковзнуло перо – полетіла ця мрія
повільно…


                11.03.2018


Рецензии