О невблаганний, неповторний час! - укр. мова

О невблаганний, неповторний час!
Даруєш й відбираєш водночас.
Тобі підвладне вічне і минуще
В усіх світах і в цьому світі суще.

Тебе, о ні, не можна зупинити,
Єдине, що можливе - зрозуміти,
Течеш бурхливо ти або мінливо,
Назад тебе вернути не можливо.

Ти бачив все і все ти чув навколо,
Миттєвості твої замкнуться в коло,
Ти неосяжне у безкрайнім полі,
За кожну мить твою вклоняюсь долі.


Рецензии