Гатофся на путь дурных!

Дальше некуда ф саранчы

А у Юлькі пагіб папка.
Заваліла! І вмэр зу7.
Шо ж робыты тыпэр в гадыны?
Плачэ ж сцерва оно по собі.

Ты куда мні в Москву сразу!
А за мноё хто догляды?
А у дочынькы ножкы хваjнынькы
І прыжок... бальшоj! Танцовщыц.

А jіjі паразіты камінны
Рвуть ужэ прамо на кускы:
А ну вота!.. парві задніцу!
Ф клубы нашому ночным.

І но тоj, шо наобіщав манк,
Крутыть с тёлкамы-голышмы:
На фік мні ты, коза ныщасная!
А ну вон згынь от балерунів!

Но шэ есця якыjісь Анкы ш:
Назбыралы на рэjс к большым!
На, дывыся кіно гарные!
А мы пышымо но сціхы.

Мы ж ны відаем ВалерЯнкыj:
Тодор с Фёдор создаф хільм!
А хто зделал такова сцыНарыjка?
Го! Вам скажуть! Щас, розбыжымсь!

Ну, j сыдымо, плачымо.
Бо хоронять усі мечты
Красавцы із аліГархіі.
Прапілі Расіjку бычкы!

...а вы б тута во пожылы?


Рецензии