А ты взев бы ф Скыбучыхы

Осылэнця з маслом-сыр?

Смо3м новасці і кіна.
Ну, а печкі кто тапіць?
Да, наверна, вон та Нінка,
Шо шось робыть у корчі.

Эх! А вон веть балярынка!..
Ты jіjі но зачыпы.
Влад штахэтыно заjідэ:
Іш, блін, ростопір ступні!

Ну, j Бальшоj театыр гырка
Но і дывыця вночі.
Бо наjівся шэ з обіда
Гэтоj Ёгін в саранчы.

А хто пышэ во сцішкы вам?
Хэ-ха! Да веть робот, блін!
Бо і ныпонетно ныц жэ.
Бы сокіро об сучкы.

Шо то гэто за языкі!?.
Га? Чево?! Етвегы вы?
Да а скіль воны взялыся?!
Ярослав жек фсіх побыв.

Да нычэго! А ны скількы!
Ось кліпаjімо собі
То тіп рыпортаж с шызівні,
То і клівітон крутыj.

Но шоб статы в вас піітом,
Тре па-рускі ш гаварыць!
А ля нас усё прыблізна:
Шо Стромэць, шо Товкачых.

Как ріфмуеца в столныцы
Хоть шухледыны 3-4?
Так і мы – бо сходу-з дыму
Кармы палым в грубы с Тігр.

Вот с ТашКенту я прыjіхаф.
Сразу на мынэ батькы:
Шо, схававСІК од жыдівкы?
Ну-ну-ну! То ріж пынькы вш.

А то він нам ф Скыбучыхы
Ф срацы жебын чыстыть, згынь!
Так вы фантікы куды,
Шо во ліплять в7 жыды?

Ны горыть і ны смырдыть
І чужыj бо j з маслом сыр.
Крадуть жэ усі пынькы
Гындэ в Савушкы торты.

...і но мы во нафталінком
Тікы j сыплэмо в норыць


Рецензии