Вирыш ли ты попыщам?

Іль Ленін іх зря пат зад?

Ещё не наелісь капіталізма!
Всё ещё нравіца мразь, разврат.
Ібо ш сілоj владеют убіjцы:
РужЯ во в7 ва в мардась.

Мы армію делаем чіще!
Во, відіш, как лапы смердят?
І празнуют святка псыща:
Восьмую Мартк.

А гэта ш Дзень мамы, діткы.
О, гэ свята вужэ матк!
Бо, бачыш, пасдравіла j Крішну ж
Са j Днём Салдат.

І та, шо раздрала Півня,
Лезе вжэ j гіраваць!
А шо бо Лісьцы-норыці
Аліскаю стаць.

Сіла жебына на осыну ж
І даваj кукаваць.
От так і телевізары
Вас вучат увсех не в гразь.

І ужэ во гардзіцца іжыца:
Я ж букфаю перваю завш!
А мы вот да камунізма
Шагаема, как фсекда.

Но нада ліш шось одновыты:
Платона хаця б с полкі сняць.
А бібліjку жыдкасці
Іудікам забавляцц.

Бо ж понялі j всё все улад:
Унь цэрКва – а онь завмаг.
Грабы атпеваюцца,
Трупы нармальн смердзят.

...да, в нас за Бугам вясна фш.
А шо кажэ закат?


Рецензии