Березень

Зарюмсаний березень –
авжеж – як маля.
Веде того березня
за руку земля.
До нас він чіпляється,
чіпляє дроти…
Що найвередливіший
підтвердять брати.
Дванадцять їх – місяців.
Їх мати – земля.
Той рюмсає березень –
бо ще він маля.

Березень 2018


Рецензии