***

I did not love you since your mother wanted to
I did not count the clock before I saw you.
I once got bored all day
that you do not look at me like that

I did not want the sun to give you rays
I did not want to see you with me forever
and now I'm saying goodbye to you
knowing that we will not see each other again ..

you're not my baby you're not my love
sadness was in the heart
and a friend once from my youth.

we do not make songs
there will be no sorrow of the winds
we were once together
to go into your love ...



я не любил тебя так как твоя мама хотела
я не считал часы до того как видеть тебя
мне однажды все надоело
что ты не так смотришь на меня

я не хотел солнце дарить тебе лучами
я не хотел видеть тебя  со мной навсегда
и сейчас я говорю тебе прощай
зная что мы не увидимся больше никогда..

ты не моя детка ты не моя любовь
печалью была в сердце
и другом когда-то из юности моей.

по нам не слагают песни
не будет печаль ветров
мы были когда-то вместе
чтобы уйти в свою любовь...


Рецензии