Житт вий досв д

З роками тебе все більше.
Прийшов незримо
І стало дихати ліпше.
Бо ТИ - за плечима.

З твоїм прибуттям
Повіяло ніжністю
Та осіннім листям.
ТИ - дав мені мудрості.

З тобою – не маю страху.
Воля тепер – неосяжна.
Наче я в небі птахом…
Наче безбожна я.

Я дуже вдячна.
ТИ виховав справжню Ліліт!
До тебе моя пристрасть містична-
Життєвий досвід.


Рецензии