Чому всм ха ться над нами час?..

Куди дiваються роки та митi,
Чому всміхається над нами час?..
Коли спiваються пiснi про нас,
Якщо вiконця ще дощем не вмитi?..

Рахуючи хвилини про запас,
Не пам'ятаючи, чи вони ситi,
Не вiдпускаючи роки та митi,
Чомусь всміхається над нами час?..


Рецензии