Василь Хл бн ков - Тоб мен. 17. 01. 2018г..

Тобі і мені набридло багато.
І ми живемо через простягання руки.
Отримуємо однозначеное зрада.
Втілюємо рай - уві сні.
Наяву - пекло жорстокий.

Вір не вір дядьки з портфелями.
Грають нашими долями.
Бажай не жадай.
Твоєї дівчини потрібні гроші.
Сам ти здався тільки матері.
Друзі - братва красиві слова.
Один - в підсумку.
Віра, надія - це тільки допоможе тобі.

Підемо далі.
Життя прекрасне.
Землетрус, аварії, аборти, наркота.
Уб'ють їх, і зжеруть тебе сповна.
Ми втомилися від того, що побачили.
Ми втомилися від того, що почули.
Ми втомилися від них і від себе.
Ми втомилися від втоми.

Ми хочемо спокою.
Отримаємо не тут.
Там захід - там що буде.


Рецензии