Хаваюся ад...

Хаваюся ад успамінаў.
Яны-клінок у маю спіну.
І нікне прага да жыцьця,
жадаю толькі забыцьця.
Яшчэ-збавеньня ад пакуты,
бо сэрца да крыжа прыкута.
Усё набрынялае крывёй,
паціху выціскае боль.


Рецензии