Шоста Рана на укр. яз

Шоста Рана найболюча - на Рамені у Христа.
Хрест ганьби на нім несучи, йшла на смерть Любов Свята.

Глибиною на три пальці, роз'ятрЕна до кісток,
Невимовний біль Страдальцю завдавала крок у крок.

Невшанована, забута, невідОма для усіх...
Та у ній - людськА покута за тяжкий і смертний гріх.

Упадав Спаситель тричі під страшенним тягарем.
МУки - на Його Обличчі (ми ж бо болю додаєм!)

Несповідані раніше, нові  скоюєм гріхи
І стаєм надалі - гірше, душам свОїм - вороги.

ВпАду я Тобі у НОги, мій Ісусе дорогий.
Сили дай для перемоги, подолати світ бруднИй,

Щоб не нЕсти на Голгофту за нас, грішних, хрест щодня.
Помолюсь за Рану шосту...Хай загОїться вона!


06/03/18/


Рецензии