Пiсенька читача -песня-школьники-

Школярик і читачик –
я з цим себе вітаю!..
Нехай малий – а Знайко,
бо залюбки читаю!..

Приспів:
Тепер в житті у мене
все точно – як в аптеці.
Мене шукати – вдома,
а ні – в бібліотеці!.
(можна 2 рази)

Мені найперше – книги,
вже потім шоколадки…
Читаю – на цікавім
ви бачили закладки…

Приспів.

Школярик – я читанням
себе гармонізую.
Ходім – абонемента
і вам організую!..

Приспів:
І буде у житті вам
все точно – як в аптеці!..
Шукатимуть вас дома,
а ні – в бібліотеці!..

Березень 2018


Рецензии