Життэвий змiст

Життєвий зміст…
У чому суть?
Чи ж можна відповідь знайти?
Одного ангели несуть,
А інший пішки має йти…
«Мій зміст текти» – дзюрчить потік,
«Мій зміст рости!» – прошумів ліс.
Чи ж знаєш ти? Чи ж ти не втік,
Не втратив віру і не втратив лік
Від пошуку самого себе?
Куди ідеш? Куди пливеш?
Навколо… Небо!
І зміст життя – це наша твердь.
І Небо Боже ти не сердь.
Реальність тут. Життя у тілі, –
Це істини прості і зрозумілі.
І не шукай той інший рай.
Він – там де ти!  Це твердо знай!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
м. Львів
10.03.2018
10:34


Рецензии