зривай речi з себе

Зривай речі з себе.
Ламай душу всередені.
Тяжкий голос співає для мене,
чоловічий та дуже втомлений.

Джаз грає в серці,
не потребуючи натхнення,
не зловживаючи відчуттями,
та штовхаючи на проблеми.

Зривай речі з себе.
Зривай увесь одяг.
Біжи голий до внутрішнього болю,
як мчить потяг.

Зламай усі ребра.
Хай їдуть голови,
але ми лишимось твердими,
потребуючи тільки спокою.


Рецензии