дiаграми

Вбивай свою сутнісь ночами .
Вбивай і біжи від жахіть.
Поховай ту люту ненависть,
яка довго сидить у ядрі.
Кожен раз ти вбігаєш
у червоні закриті двері.
Кожен раз ти будуєш плани,
без усякої на те причини.
Всяка доля та довгі тривоги -
всі ці мозкові діаграми,
що з них вийде, не знаєш
та ніхто цього не знає.
Мої маки ростуть та квітнуть
на полях моєї тиші.
Пролягли уздовж серця ліній,
маки моєї душі.


Рецензии