амбiвалентнiсть

Амбівалентність -головний герой
у моєму кіно,
він як супергерой людина-вогонь.
Палить руки мої ,як любов міски.
Проникає у тіло, та рве зв'язки .

Я не вірю в те, що одна людина,
може помістити в собі любов до душі і тіла.
Та не хочу знати, що я одна,
не можу зрозуміти, що є то "Ні",а що є "Так".
Та є кіно, де життя просте,
а є те - німе,
так ото моє ,
де я- ніхто, як воно і є,
cиджу у спіральному тунелі,
де все проходить повз мене.


Рецензии