Щоб серце билося гаряче

Ми кланятимуся до долу,
Не забувала щоб нас доля,
Не відбирала щоб в нас волю
Боротися за світ любові.

Щоб серце билося гаряче,
Кохалися в снах кольорових...
Образи заховай, юначе,
Зміцніти дай своїй любові.


Рецензии