то березень... на укр. яз

Немов пташеням жовторотим
Проклюнулась врешті весна.
Зали'шивши зи'му за плотом,
За правом ґаздує вона.

Розсунуло сонце завісу
Похмурих, схолоджених хмар.
Вже галас доноситься з лісу -
Вернувся "пернатий базар".

Оспорюють знов новосели
Гніздівок найкращі місця'...
Весня'ний мотивчик веселий
Злітає із вуст вітерця...

На радість цвітуть перші квіти,
Вітають зі святом жінок,
Як вічнозелені самшити,
Складають кохання вінок...

До серця весна доторкнулась
Своїм лебединим крилом,
Підсніжником білим всміхнулась...
То березень вже - за вікном.


08/03/18/
 


Рецензии