Бугюн пашманлыкъны гечесими?

Бугюн пашманлыкъны гечесими?
- Англап болмай тураман.
Кимдир жагьил юреклеге
Пашманлыкъны салагъан?

Не къайгъы бар бу яшлыкъгъа,
Шонча дертни яймагъа?
Яшавда аз гюнлер бармы
Къуванч кюйде яшама?


Рецензии