Fetitei mele scumpe

Fetita mea, tu esti in asteptare, -
Un prunculet acum e-n corpul tau
Si aceasta e o taina mare,
Ce o cunoaste Dumnezeu.


Esti datatoare de viata
Si responsabila tu esti
De-ai tai copii cum o sa faca fata.
Tu sa-i educi si sa-i iubesti.


Dar totdeauna pentru mine
Tu vei ramine puiul meu!
Scumpetea mea,  la rau si bine
Mi-ai fost alaturi tu mereu.


M-ai mingiiat si sustinut
Si m-ai incurajat intr-una
Mi-ai fost si esti de la-nceput
Tot universul pin-acuma!


Si-l rog pe Bunul Dumnezeu,
Ca El sa te ajute intr-una.
Esti viata mea, sufletul meu,
Micuta mea, esti cea mai buna!


Esti cea mai scumpa si mai dulce!
Cit te iubesc, fetita mea!
Si viata-n dar eu ti-as aduce,
Doar ca mai lunga sa fie a ta !!!!


Рецензии