О, сябра мой...

О,сябра мой,
дары мне гэты кветкі,
каб не аднойчы шчэ
абаранілі,
калі з вясновым
абуджуся ветрам
да здабыцьця
забранае Краіны.
Тры гвазьдзікі-
пунсовыя галовы,
бы камячкі
скрываўленае плоці.
Дары жа іх-
варожы чую подых!
Дары жа іх-
цынгель ужо на ўзводзе!


Рецензии