Воiни свiтла

Лише відродиться дитина у лоні,
То в ній вже з'явилась душа.
По волі великій на світ народилась,
Щоб звершити світле життя.

Любов запорукою стане в дорозі
І змінить людина буття.
На то Божа воля, щоб вірою сильна,
гріхи подолала вона.

Було так завжди і так буде надалі,
Що вільна і чиста душа
Є воїном світла, її нагорода:
То вічність в любові Творця.


Рецензии