Мовою метеликiв

Все живе. Обіймаються
зелен листям гілки.
Розмовляють метелики -
ну як ті малюки...

Мрійні їх перемовини –
про своє і земне…
Певен я: хоч малі ви ще –
зрозуміли мене...

Поки вітер думки мої
у саду колисав –
тих метеликів мовою
я вірші вам писав!..

Березень 2018


Рецензии