По пълнолуние

По пълнолуние
Автор: Р. Русев

Небе и студ,
пълнолуние
и още нещо...
Снежна тишина
в мълчалива вечер.
Дори и вятърът поспря,
а ти до мен,
в тъй чувствен миг
си виртуално...
С протегнати ръце,
тръпнещи пръсти
и коси от мед
по възглавницата пръснати...
И две очи
в които искам да потъна...
*
По устните ти
пръсти да прокарам,
а после, после...
с устни да рисувам
по лицето ти
и да не знам 
къде съм...
Дори и виртуално...
По пълнолуние...


Рецензии