Загавкала собака

А на селi загавкала собака,
Потилицю чесав iй чорт,
Вiн був старий,бо рога
Йому вже обламали
I жив в стодолi
Мiж старих блох...
Тепер посмiйся, що
Ти з*iв сонце,а думав
Цукор, тримав в руцi.
Ця басня буде, як та загадка
Про тих чортiв, що
Скачуть на селi...


Рецензии