Новорiчнi свята

                Новорічні свята

                -1 куплет-

Це історія про новорічні свята,
Коли ти не зміг усім подзвонити
Розділяли вас вулиці і міста:
Дуже сильно хотілось окремо пожити.

Ти сидів і дивився у чорний екран –
Абонент поза зоною, на зв'язок не виходить.
В нас багато турбот на зимові свята,
Але все одно всі зберемося знову.

                -Розспівуваня-

Вимкни телефон і заплющ очі,
Опинися там, де захочеш.
Мріям твоїм нема обмежень
Уяви близьких і новорічний вечір.

                -Приспів-

Вже закінчився день для кожного з нас
Поспішаємо всі до святкового столу
Посміхнись, бо не може бути образ,
Коли рідні навколо, навколо, навколо.

                -2 куплет-

Це історія про новорічні свята
Коли всі були вдома, а ти на роботі.
І якщо б то була проста середа,
Але ж то була різдвяна субота.

Ти сидів і самотньо дивився в вікно,
Як із вулиць зникали останні машини.
Вже святкова вечеря готова давно,
Але вічність тягнулись останні хвилини.

                -Розспівуваня-

Вимкни комп’ютер і заплющ очі,
Опинися там, де захочеш.
Мріям твоїм нема обмежень
Уяви близьких і різдвяний вечір.

                -Приспів-

Вже закінчився день для кожного з нас
Поспішаємо всі до святкового столу
Посміхнись, бо не може бути образ,
Коли рідні навколо, навколо, навколо. (2 рази)


Рецензии