Кохання-зiтхання

                Кохання-зітхання

                -1 куплет-

Кохання-зітхання
Ти моя перша і остання
На тебе чекаю –
Випий зі мною хоч чашечку чаю.
Я знаю – йде злива.
Ти під дощем дуже вразлива.
Але обіцяю: я тебе захищу!

                -Приспів-

Оу-є, оу-є.
Який дощ з неба ллє,
А я краплі ловлю.
О, як я тебе люблю.

Оу-є, оу-є.
А ти сонечко моє.
Під парасолькою стою
О, як я тебе люблю.

                -2 куплет-

Кохання-зітхання
В мене буде до тебе прохання:
Давай ми з тобою
Вдома у ліжку займемось любов’ю.
Ти сором’язлива;
А за вікном посилилась злива.
Але обіцяю: я не скривджу тебе!

                -Приспів-

Оу-є, оу-є.
Який дощ з неба ллє,
А я краплі ловлю.
О, як я тебе люблю.

Оу-є, оу-є.
А ти сонечко моє.
Під парасолькою стою
О, як я тебе люблю.

Оу-є, оу-є.
А ти сонечко моє.
Я стою на краю
Та все одно тебе люблю.
Оу-є.


Рецензии