Лагiдна

                Лагідна

                -1 куплет-

Потруху наближались до мети
Ковтали подих ми свободи жадібно
І на ніч цілувала мене ти
Так лагідно, так лагідно…

                -2 куплет-

І обертом ходила голова
Чи від кохання, чи через те, що пили вино
І, нахилившися, на вушко я сказав слова
Так лагідно, так лагідно…

                -3 куплет-

Не помічали інших ми людей
Обличчя їх були для нас однакові
І думали:  лише для нас співає соловей
Так лагідно, так лагідно, так лагідно…

                -Програш-

                -4 куплет-

І не важливо скільки буде днів
За ними ніч настане все одно
І плачу, бо торкаюсь я тебе в останній раз
Так лагідно, так лагідно, лагідно…

                -Перехід-

Я хотів тобі сказати:
Тебе буду пам’ятати.
Я хотів, щоб ти зосталась
Та, нажаль, цього не сталось.
Тобі за звичкою налив чай
Забув, що ти сказала мені
Прощавай.
                - Зв'язка-
Прощавай, прощавай,
Прощавай, прощавай,
Прощавай…


Рецензии