***

Більше чи менше?
Гадаєш…
Правда чи ні –
Ти не знаєш!
Знову себе ти питаєш –
Тримаєш чи відпускаєш.
Даруєш або забираєш?
Чи в вирії снів пропадаєш?
Як собі зізнатись –
Не знаєш,
Чому без вогню
ти згораєш.
(Бо коли ти когось
Цілуєш,
Мене все одно
Уявляєш)
Ти правду від себе
Ховаєш.
Тих слів щоб сказати –
Не маєш,
Що досі мене ти
Кохаєш.


Рецензии