Нове тисячолiття - укр. мова

Ось і нове тисячоліття!
У вічність простягнуло віття.
Хвилини, дні, земні роки, -
Нам доленька на всі смаки
Дарує, тож радіймо в світі!
Нехай щасливі будуть діти,
І діти їх дітей, й онуки.

Нових епох найперші звуки
Лунають, чуєш? Свідки ми
Життів напишуться томи,
Нові відбудуться події.
І віра житиме, й надії.
Несіть добро усім, в усьому.
Додам ще мрію всім знайому,
Як кажуть, щастя повний ріг
Нехай вам ляже на поріг!

Хай свято в кожну йде сім'ю!
За людство келих підійму.
Здорові будьмо і щасливі
На творчій і життєвій ниві
Нехай назавжди зникне зло,
Щоб скрізь лише добро було,
У творчості нових ідей.
Здорові будьмо! Будьмо! Гей!


Рецензии