Свято Весни

Бажаю щастя, усмішок, тепла,
Уранішнього, сонця і квіток,
Щоб доля, світла зацвітала.
До кожної, родини - зажадала.

Хай навкруги цвітуть сади,
Кує зозуля, співають солов'ї,
Полонить запашний бузок,
Та матіола,  лілії, чебрець.

Хай небо буде мирне, ясене,
Домівки гарні із достатком.
Дорослі діточки, внучатка
Життя щасливе з подостатком.
 
Аби в  душі горів та пломенів
Вогонь, взаємного кохання
І в кожен день, і кожну мить,
Здійснені мрії, всі - бажання!


Рецензии