Мов в польотi, шурхiт крил лелечих

Я вдивляюсь в очі ті далекі.
Наче зорі...манять мене вслід.
Мов в польоті,шурхіт крил лелечих.
В даль зове. Зове мене в політ.

Я вдивляюсь в очі загадкові.
Тихі,наче лагідна вода.
Незбагненні,-в тихім,добрім слові.
Юні. Наче юність,-молода.

Я вдивляюсь...в них спокуси сила.
Гіркота,що смак...дає життя.
Спогади,що в серці проростила.
І несла до віку в небуття.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии
Спасибо за поэзию!

Татьяна Кисс   11.03.2018 02:50     Заявить о нарушении
Спасибо Татьяна за хорошие слова.
Дай Вам,Бог любви и счастья.
С ув. Лена.

Лена Грама   11.03.2018 14:58   Заявить о нарушении