***

кричи! не ми. не я. не ти.
кричи, що дурі вистачає.
поспалюй же усі мости.
немає кави. хочеш чаю?

біжи! гори! перегорай!
забуду ті фальшиві очі.
не бий себе, мене карай,
бо я так хочу. чуєш?
хочу.


Рецензии