не втекти

можна втекти від цунамі, священників і боргів,
хочеш? міняй тарганів і щілину порожніх будинків?
але ж не можна від тебе втекти,
не досягнути своєї мети.

знаєш, я зневажав.
свій оберег заклав у ломбард.
але, спираючись в глухий кут, все одно любив.
і щодня Господа про тебе молив.

радість моя, я тебе не турбую.
не кличу повсюди.
не порушую кордони, устави твої і вето,
думаєш :" вже заспокоївся, змінив нарешті планету"
дівчинко, ні, я не випив отрути,
але заховав усі свої атрибути.
небо зараз під резервом,
приходили звідти, кажуть :"не треба".
я перепробував все:
від гульні - до коми,
бути ватажком дурдому

але від тебе ні на мить не піти.


Рецензии