Дурень-3

Знаю я, що скрізь бактерії
Проникають без зусиль,
Ними вимащені двері,
У вбиральні, в магазині.

Це - даремний подарунок,
Від колишнього колишній,
Це любові - згірклий трунок,
І підозр таємний сищик.

Це гуманності безмежжя,
Наче знижка в магазині,
З ними завжди обережний,
Бо нікому не позичиш.

Це всевидящеє око,
З міліардами зіниць,
Що снує за кожним кроком
Непутящих молодиць.

Від бактерій не сховаєш
Навесні - імунітет,
Вони завжди покарають
Мінінгітом тет-а-тет.

Це прозорості - агенти,
І людей наглядачі,
Що свої експерименти -
Здійснюють і вдень, й вночі.


Рецензии