Вечарэе. Радзее, сцiхае...

***
Вечарэе. Радзее, сціхае
Сакавіцкай завеі туга.
І на захад ледзь чутна сцякае
Небасхілу густая смуга.

Ружавее яна і цямнее:
Беспрасветная цемра паўзе.
І на хвілю душа анямее
І пагляд ад акон адвядзе.

08. 03. 2018 г.


Рецензии