Жiноча-вiсiмка

Восьме березня-хай подарує букет квітів
з цукерками коробка настрій підсолодить
а келих шампанського як склянка ліків
настрій сонячний мати нікому не зашкодить...
У відчуттях зі смаком щоб була приємність
усі жінки в цей день королевами щоб почувати
і чоловіки з повагою дотримувались чемність
та несподівано кмітливо сюрпризом дивували...
Я хочу щоб кожну із жінок торкнуло свято
щоб очі від радощів с взаємністю виблискували
адже і щастя у житті ніколи не буває забагато
коханням треба насолоджуватися а не очікувати...


Рецензии