ОДНА, БЕЗ ДНА... ВIСЬ - У ВИСЬ?

Пензлем чуття та палітрою слів — з хиткої уяви до яви, на спів...

***      ******          *********                **************

вісь — одна ж у дня та ночі?
одночасно й кружить: жить??
гей, ледачі, — неохочі???
не змарнуймо жодну мить!

є в ній, в кожній, — вдосталь світла?
окрім осені, й весни??
взимку — додаваймо й літа???
не проспім... ні яв, ні сни!!

хай і мріє, й гріє... — й діє?
й все чогось душі... кортить??
най же й щастячко... — не стліє???
й все з-під неба й ввиш... — злетить*!!!

***      ******          *********                **************
*) не впаде, а злетить догори; й кілька слів не у спів: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня


Рецензии