Кохання не зника

Вже минув зустрічей час,
Минули прогулянки, ночі любові,
Дзвінки телефону,насолоди екстаз,
Минули ті дні, не минули ми двоє.

Ми разом, одна ми сім'я,
Турботи і радості переживаємо спільно,
Схід сонця, захід, закінчення дня
Вже давно зустрічаємо нероздільно.

Негаразди життєві нас не злякали,
Не прогнулись ми під ударами долі,
Разом усе ми змогли, подолали,
Сімейне життя проживаєм поволі.

І кохання палає, як палало колись,
Не знає ні болі, ні смутку кохання,
Глянь мені в очі, поцілуй, посміхнись,
І більше нехай не виникають незручні запитання.


Рецензии