Не знаю!

Не знаю я більше ніж слова любов,
Як і вірністі більше не знаю!
Не знаю я більше ніж слово кохання,
Як і відданість більше не знаю!

Я забув вже про все і про себе забув.
Щоб сказати тобі я кохаю!
Я кохаю тебе, і про тебе думки
Шоб зробила ти вибір у краю!

І не знаючи ти промайнувши вночі!
Як без тебе щодня я страждаю,
Покохавши тебе, можу гори звернуть,
Показавши тобі як жадаю!

І зізнашись тобі, зрозумів я тоді,
Шо побачивши влюбленні очі,
Загадав шоб весілля збулося у нас,
Народила і сина, і дочір
!
Рівно стільки на скильки кохаю тебе
Ти приди до мене ведінням,
Бо без тебе всі дні,
Мов без барвів вогні.
Я навік пропаду між сузіррям!


Рецензии