Мiсячна iлюзiя

Місячний хлопчик. У нього трохи припухлі губи, і мені соромно, що мені  подобається таке дитя. Що з того, що дитя давно виросло. Все одно я бачу у ньому місячного хлопчика.  Віднедавна стала помічати, що стала бачити старших людей, як дітей. І не тому, що «що старе, що мале».  Просто, не має різниці якої комплекції людина, щось пробивається у ній тендітне. Це наче торкатись улюбленого кота.  Під шерстю його скелет здається таким ніжним. Не можу позбутись цієї маячні – бачити дітей у дорослих людях.
Певно це щось базове у мені,  на все дивитись очима матері.
Цей світ – дитина. Замурзана, брудна та кинута напризволяще.















Сонце та місяць змінять свій лик, та незмінним залишишся ти в моїм серці.


Рецензии